بزرگترین پیروزی

بهترین نیستیم،اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند

منوي اصلي

آرشيو موضوعي

آرشيو مطالب

لينکستان

ساعت

امکانات


مدیریت قلعه نویی در گرفتن تک امتیازات حیاتی از بازیهای مهم!

خیلی ها از نوع بازی استقلال مقابل پرسپولیس و اندیشه های تاکتیکی قلعه نویی انتقاداتی کردند که الحق و انصاف بیشتر آنها درست بود و خود بنده هم نسبت به  بعضی از این موارد موافق بودم و انتقادی هم از بازی تیم در مقابل پرسپولیس داشتم.
اما وقتی از احساسات و تعصبات خود کمی فاصله می گیریم و از جوی که در دربی وجود داشت دور میشویم و به منطق فوتبالی خود رجوع می کنیم،نه تنها به آن اظهار نظر قلعه نویی در نشست خبری پایان بازی که عنوان کرد به کسب همین یک امتیاز قانع بوده و بابت اینکه تیمش گلی نخورده و صدر جدول را حفظ کرده،راضی می باشد،بیشتر ایمان می آوریم.
ببینید در فصل قبل استقلال در دربی دور رفت با پرویز مظلومی به یک برد دست پیدا کرد و در بازی  برگشت آن اتفاق کذایی افتاد و بازی برده را در عرض ده دقیقه واگذار کرد!
خب اگر پرویز مظلومی توانسته بود فقط یک امتیاز از دربی برگشت کسب کند،چه اتفاقی می افتاد!؟
فقط با تفاضل گل قهرمانی را از دست داده بود که فکر می کنم اگر در بازی آخر استقلال با نفت تهران که اتفاقا بازی پرگلی بود،فقط یک گل اضافه تر میزد و با توجه به تساوی در دربی و به طبع آن کم شدن یکی از گلهای دریافتی،استقلال قهرمان لیگ برتر شده بود.
پس گرفتن این تک امتیازها از بازیهای مهمی چون شهرآورد پایتخت علاوه بر اینکه اعتماد بنفس تیمی را در صدر جدول بالاتر می برد،در انتهای لیگ نیز می تواند این چنین به کار بیاید.

نويسنده: امیر خادم تاريخ: 9 / 11 / 1391برچسب:کسب امتیازات,لیگ دوازدهم,دربی 76, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

دربی های بی مزه دهه 90 یادآور دوران خوش اما سخت دهه 70

http://www.esteghlaltehranfc.com/esteghlal_content/media/image/2013/01/4479_orig.jpg

عکسهای دربی جمعه را که نگاه میکردم، کلی افسوس خوردم که چرا برای دیدن همچین بازی کسل کننده ای چند ساعتی وقت گذاشتم!همچنین وقتی چند عکس مربوط به انداختن نارنجک توسط قرمزها به زمین را مشاهده کردم بیشتر از قبل بابت حضور در ورزشگاه با توجه به مشکلات شخصی بسیاری که داشتم،افسوس خوردم!منتهی این نارنجکهای که به زمین مسابقه زده شد تنها حسنی که داشت فعال کردن یه حس نوستالوژی خاص از دربی های قدیمی بود که یادآوری آن دوران سخت اما خوش را برای من تداعی می کرد.
شاید بیش از یک دهه هست که در استادیوم آزادی نارنجکی زده نمیشد.یادم میاد 10،12 سال قبل وقتی از اوایا صبح به استادیوم می رفتیم و منتظر شروع بازی میشدیم در این مدت زمانی که زیر آفتاب و یا بعضا سرمای زمستان منتظر آغاز بازی میشدیم،این پرتاب نارنجکهای هواداران دو تیم بود که کمی ما را سر وجد می آورد!کری و کل کل در این کار هم وجود داشت.یعنی تا یک نارنجک باصدای بلند در ورزشگاه از طرف طرفداران دو تیم زده میشد،منتظر بودیم تا طرفداران مقابل برای رو کم کنی یک نارنجک با صدای مهیب تر و با دود بیشتری به پیست دو میدانی ورزشگاه بیاندازد.که همیشه هم به این صورت بود و با ترکیدن آنها طرفداران آنها با دست و سوت زدن آنرا تشویق می کردند.گذشته از اینکه کار درست و اصولی نبود،اما برای ما هواداران که باید 10 تا 12 ساعت بدون هیچ سرگرمی منتظر بازی میشدیم،خیلی هم جذاب بود.آن موقع موبایل نداشتیم که اس ام اس بازی کنیم و یا باهاش بیایم تو فیسبوک و خودمون رو مشغول کنیم.نهایت زرنگ بودیم یک روزنامه ورزشی یا غیر ورزشی که جدول هم داشت را با خودمون در حالی که آنرا جوری در زیر لباسهایمان پنهان می کردیم که برای در آوردنش یک ساعتی باید وقت می گذاشتیم،از سرگرمی های اون موقع ما میشد!
با این وجود بازهم دوست دارم به همان فضا و جوی که در دربی های آن سال ها بود برگردم و برای بازیکنانی چون جواد زرینچه،صادق ورمرزیار، محمود فکری،علی منصوریان و یا همین فرهاد مجیدی خودمون که اون موقع ها جوانتر بود این همه وقت میگذاشتم تا بازیهایشان را مقابل رقیب سنتی تیممان ببینم و برایشان هورا بکشم .

نويسنده: امیر خادم تاريخ: 9 / 11 / 1391برچسب:دربی 76,کری خوانی هواداران,شهرآوردهای دهه 70, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

میلاد خاتم انبیاء(ص) و امام جعفر صادق(ع) مبارک باد

smsiha.net hazrate mohamad اس ام اس ولادت حضرت محمد 91

صدای بال و پر جبرئیل می آید / شب است و ماه به آغوش ایل می آید
لب کویر پس از این ترک نخواهد خورد / که ساقی از طرف سلسبیل می آید
لباس خاطره را از حریر عشق بدوز / حلیمه! نزد تو فردی اصیل می آید
نگاه آمنه از این به بعد می خندد / چرا که معجزه ای بی بدیل می آید
میلاد پیامبر رحمت، تاج آفرینش و سالروز میلاد امام جعفر صادق (ع) بر شما خجسته باد

نويسنده: امیر خادم تاريخ: 9 / 11 / 1391برچسب:تبریک,میلاد رسول اکرم,میلاد امام جعفر صادق,ماه ربیع , موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

روزنامه استقلال جوان 9 بهمن 91


ادامه مطلب
نويسنده: امیر خادم تاريخ: 9 / 11 / 1391برچسب:رسانه ها,مطبوعات,ورزش3, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

راي کميته انضباطي در مورد دربي 76

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، ديدار دو تيم پرسپوليس و استقلال از سري رقابت‌هاي هفته بيست و سوم ليگ برتر در تهران برگزار شد که از سوي تماشاگران تيم استقلال و پرسپوليس تخلفاتي صورت گرفت.
بر همين اساس به دليل تخلفات تماشاگران تيم استقلال طبق بندهاي 4 و 5 ماده 22 آئين نامه انضباطي اين باشگاه به پرداخت 50 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
به دليل تخلفات تماشاگران تيم پرسپوليس طبق بندهاي 4 و 5 ماده 22 آئين نامه انضباطي، اين باشگاه نيز به پرداخت 150 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.

همچنين کميته انضباطي به دليل رفتار مناسب پژمان منتظري از استقلال و سيد جلال حسيني از پرسپوليس از آنها تقدير و تشکر کرد.

بزرگترین پیروزی:بازی رفت قرمزها گوجه فرنگی و تن ماهی پرتاب کردند،اما استقلالی ها مقصر شناخته شدند و بیشتر جریمه شان کردند!
بازی برگشت ابتدا آنها به مدیر عامل استقلال و بازیکن ملی سید مهدی رحمتی توهین کردند و گلر دو رگه آلمانی را به یکباره تشویق کردند،سپس همان گوجه پرتاب کن ها نارنجک به زمین مسابقه انداختند،اما در کمال تعجب این بار هم استقلالی ها را جریمه کردند با این توفیر که مبلغ جریمه کمتر از جریمه هواداران رقیب بود!
ظاهرا این رای تحت تاثیر صحبتهای اخیر سردار رویانیان و اظهارات وی در مورد داوری در دربی و بخاطر در نیامدن صدای وی صادر شده و گرنه استقلالی ها اصلا شایسته جریمه 50 میلیون ریالی نبودند! 

نويسنده: امیر خادم تاريخ: 8 / 11 / 1391برچسب:راي کميته انضباطي,دربي 76,تقدیر از دو بازیکن سرخآبی, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

پوستری زشت از یک بازیکن بسیار ارزنده!

نويسنده: امیر خادم تاريخ: 8 / 11 / 1391برچسب:رسانه ها,مطبوعات,استقلال جوان, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

استقلال و فیروز کریمی باز هم رسیدند.

مديريت باشگاه پيکان بعد از شکست هاي پي در پي پيکان در هفته هاي اخير در آستانه بازي با استقلال که روز سه شنبه هفته جاري برگزار مي شود، عبدالله ويسي را از سمت سرمربيگري برکنار و فيروز کريمي را به عنوان سرمربي جديد معرفي کردند.
از شانس بد تیم ما فنی ترین مربی ایران در اولین حضورش در لیگ برتر بعد از چند سال مقابل استقلال تیمش را هدایت خواهد کرد.

نويسنده: امیر خادم تاريخ: 8 / 11 / 1391برچسب:لیگ دوازدهم,برکناری مربیان,فیروز کریمی,پیکان,استقلال, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

فوتبال ایران در خطر سقوط عجیبی قرار گرفته است!

http://esesclub.com/public/album_photo/27/d8/01/1d550_c715.jpg?c=fc60

اين بابا دلش براي فوتبال ما نميسوزد!حدود 1.5 سال است در ايران مشغول مربیگری می باشد، اما دو کلمه فارسي هنوز ياد نگرفته!این نشان می دهد که دلش با فوتبال ایران نیست و برای ما دلسوزی نخواهد کرد.دنبال احیای اعتبار خود و بدست آوردن مقداری پول است که به هر دو تقریبا دست پیدا کرده و با وجود نتایج افتضاحی که با تیم ملی گرفته، قرارداد جدید و شیک خودش را با یک تيم باشگاهي در امريکا از حالا بسته و متاسفانه  فدراسيون فوتبال هم به اين کار غير قانوني مرد موبور و چشم آبي توجهي ندارد!ايران چه صعود بکند و چه نکند اواخرخرداد کروش تيم ملي را ترک خواهد کرد.پس برايش مهم نيست سيد مهدي را در تیم ملی در اختیارداشته باشه يا نه!سيد مهدي تو نود به طعنه به فردوسی پور گفت که: زبان انگليسي من ضعيفه و نمي تونم با سرمربی تیم ملی  رودر رو صحبت کنم.البته جواد نکونام به راحتي با کروش به زبان اسپانيولي و ...صحبت میکند!!!

نويسنده: امیر خادم تاريخ: 8 / 11 / 1391برچسب:فوتبال ملی,کروش,قرارداد میلیاردی, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

آقای حقیقی؛تایید کنندگان پنالتی هم فوتبال نمی فهمند!

http://esesclub.com/public/album_photo/ef/d8/01/1d618_8058.jpg?c=0527

رضا حقيقي در مورد اظهارات جواد نکونام در صحنه‌اي که بر روي حقيقي خطا کرد و داور اعتقادي به پنالتي نداشت، گفت: مي‌خواستم دربي را فراموش کنم چون همه چيز تمام شده، اما حرف‌هايي مي‌شنوم که واقعا تعجب‌انگيز است. مي‌گويند در هنگام برخوردم با نکونام سُر خورده و به زمين خوردم.
وي افزود: من قبل از اينکه به نکونام برسم در صحنه‌اي که آماده شوت زني بودم، سُر خوردم اما بعد بلند شدم. سپس توپ را از نکونام رد کردم و او پايش را به من گير داد و تعادل من را به هم زد. آيا اين پنالتي نبود؟
حقيقي ادامه داد: آنها که مي‌گويند من با دستم به نکونام ضربه زدم و خطا کردم نيز حرف‌هاي‌شان واقعا خنده دار است و قطعا اين عزيزان و کارشناساني که در امر داوري اين حرف‌ها را مي‌زنند استقلالي‌ هستند. پس زياد نبايد دنبال اين ماجرا باشيم. من که سوار توپ بودم مي‌توانستم با يک ضربه به سمت دروازه استقلال به گل برسم چرا بايد خودم را جلوي نکونام زمين مي‌زدم.
حقيقي در پايان خاطرنشان کرد: البته براي من دربي تمام شده و سعي مي‌کنم قبل از ديدار با سپاهان به آمادگي برسم. همان طور که گفتم من در مقابل استقلال تنها 60 درصد آماده بو
دم.

بزرگترین پیروزی
آقا رضا حقیقی؛درست که تازه از شیراز به تهران آمدی و برای نیم فصل کلی پول دریافت کردی و الان با پورشه یا بنز در خیابانهای که اسمشان را هم بلد نیستی __ بعضی وقتها هم گم میشی __در حال تردد هستی!منتهی فکر نکنم که فوتبال و دروازه تیم خودی و حریف را گم کرده باشی و یا جابجا دیده باشی!؟داداش شما به سمت دروازه خودت در محوطه جریمه استقلال در حال حمل توپ بودی،حال چطوری با یک شوت می توانستی دروازه استقلال را باز کنی!؟در آن صحنه آنقدر حول شده بودی و می خواستی پنالتی بگیری که دستانت را دو برابرعرض شانه هایت باز کردی که نمایش بهتری برای فریب داوری داشته باشی!حالا می فهمیم که چرا قهرمانی که در یک متری صحنه بود تنها اخطار مزخرف ترین دربی را به شما داده است!
باید خدمت شما عرض کنیم؛اگر به قول شما آنهای که می گویند این صحنه پنالتی نبوده استقلالی هستند،ما هواداران استقلال هم می گوییم آن کسانیکه می گویند پنالتی بوده،اصلا از فوتبال چیزی نمی فهمند!دقیقا مثل مدیر عامل تیمتان!

نويسنده: امیر خادم تاريخ: 8 / 11 / 1391برچسب:دربی76,اشتباهات داوری,رضا حقیقی,پنالتی مشکوک, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

آقای رویانیان استقلال هم طرفداران میلیونی دارد!/لطفا توهین نکنید!

در حاشيه تمرين پرسپوليس ضمن بيان اين مطلب به صحبت هاي مدير عامل باشگاه استقلال اشاره کرد و گفت: آقاي فتح الله زاده بداند که ما رکوردهاي خوبي برجاي گذاشته ايم و فصل گذشته در 10 دقيقه 10 نفره سه گل به استقلال زديم.
وي با بيان اينکه قضاوت دربي هفتاد و ششم به گونه اي بود که حق پرسپوليس را خوردند گفت: مثل روز روشن است که حق پرسپوليس را خوردند. نياز به سند و مدرک هم ندارد. آقاي عسگري بايد پاسخگوي اين انتخابش باشد. او داوري را انتخاب کرده که 30 ميليون نفر با او مشکل داشتند.مدير عامل باشگاه پرسپوليس ادامه داد: ما به انتخاب حسين عسگري اعتراض خواهيم کرد. ايشان داوري را انتخاب کردند که با پرسپوليسي ها مشکل داشت. انتخاب ايشان غيرمسئولانه بود. تصميمش ضد امنيتي بود. من متاسفم براي آقاي عسگري که بلد نيستند تصميم درست بگيرند.
وي در پاسخ به اين پرسش که اين ذهين وجود دارد که فدراسيون فوتبال مي خواهد استقلال قهرمان ليگ برتر شود و عنوان قهرماني جام حذفي هم به پرسپوليس برسد گفت: هر دو جام را مي دهند به استقلال.
محمد رويانيان در پايان گفت: من نمي دانم اين ماجراي دپارتمان داوري و کميته داوران ديگر چيست که آقايان راه انداخته اند. به جاي اين کارها بروند کارشان را درست کنند. اگر هم من را به کميته انضباطي دعوت کرده اند بايد خود آقاي عسگري برود.
آقا جان برو دکانتون را جاي ديگری باز کن!
دائما اعتراض،دائما خط و نشان،دائما توهین به تیم رقیب،...این آقا فکر میکنه تیم خودش فقط تماشاگر دارد و تیمهای دیگر یا اصلا هوادارای ندارند و یا قابل مقایسه با 30 میلیون !!!!!!تماشاگری که میگوید طرفدار تیمش هستند،نیستند!کاملا معلوم است که استقلال قهرمان هر دو جام خواهد شد!البته اگر تيمهاي نظامي چون ملوان،فجرسپاسي،صبا باتري و ...بگذارند!
بله اگر استقلال به ملوان در انزلي و تهران فقط يک گل به ثمر رساند،صرفا بخاطر احتياط بازيکنانش جهت از دست ندادن بازي بعدي خود که همانا بازي با تيم رده يازدهمي سرخکي بوده،دست به عصا حرکت مي کردند و  در نهايت نتوانسته به ملوان همان تيم نظامي با مالک قرمز دوستش بيشتر از يک گل بزند!
مافيا را شما راه انداختيد که دو سرمربي موفق دو تيم پاس همدان و صبا باتري دو تيم نظامي  ليگ و حقيقي بازيکن فجر سپاسي ديگر تيم تحت ارگانهاي نظامي را  به تيم خود آورديد!سردار يادش رفته که از همان ابتداي ليگ دوازدهم به قرعه کشي بازيهاي ليگ اعتراض کرده بود!
ايشان از همان ابتدا قدرت مدير عامل و سرمربي استقلال را با تمام وجود لمس کرده بود و از همان استارت مسابقات ليگ تمام هم و غم خود را براي ايجاد حاشيه و بردن بازيهاي ليگ خارج از مستطيل سبز گذاشته بود!

نويسنده: امیر خادم تاريخ: 8 / 11 / 1391برچسب:اعتراضات,انتقادات,رویانیان,کمیته داورزان,هواداران فوتبال, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

درباره وبلاگ

سلام. در این وبلاگ به مسائل فنی و حواشی روز فوتبال پرداخته میشود و نویسندگان آن با اعضا خود و دیگر بازدید کنندگان وب در مورد مسائل مختلف به بحث و تبادل نظر می پردازند..لذا از بازدید کنندگان محترم می خواهیم اگر بر خلاف نظرات و عقاید ما با مطالب نوشته شده اختلاف نظرب دارند آنها را ،برای بهبودی در روند نوشتن مطالب آینده در قسمت نظرات مرقوم کنند.. لازم به ذکر است که نویسندگان این وبلاگ به هیچ یک از گروهای خاص ورزشی،اداری و.... وابسته نبوده و فقط بصورت مستقل،نظرات و دیدگاه هایشان را در مورد رشته ورزشی فوتبال و حواشی آن به اشتراک می گذارند..

نويسندگان

لينکهاي روزانه

جستجوي مطالب

طراح قالب